Populære håndstøvsugere

Støvsugerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
9.2 Dyson
V8 Absolute
Klik
8.5 Electrolux
ZB3211
Klik

Læs mere om de populære håndstøvsugere

I dette afsnit kan du læse mere om de håndstøvsugere, som er listet i tabellen overfor. De håndstøvsugere som er udvalgte, er nogle af de mest populære på markedet lige nu. Fælles for dem alle er derfor, at du får en super god håndstøvsuger, som uden tvivl vil opfylde de krav du måtte have.

 

Dyson V8 Absolute – Din nye favorit

Dyson V8 er på alle måder en fantastisk håndstøvsuger – designet til dig som kan lide at det skal være nemt og praktisk. Håndstøvsugeren er perfekt når hjemmet skal støvsuges en hurtig omgang, da man hurtigt kan tage den og komme igang. Håndstøvsugeren har op til 40 minutters fuld sugeevne, før den skal oplades igen. Hvis du har påsat et af de motoriserede gulvmundstykker, så er sugeevnen dog kun på 25 minutter. Det lange håndtag som du kan se på billedet overfor kan tages af, derfor kan Dyson V8 både bruges som almindelig støvsuger eller en mindre håndstøvsuger.

Håndstøvsugerens kapacitet er på 0,54 liter, hvilket ikke lyder af særlig meget, men størrelsen er også meget kompakt. Du skal forvente at den skal tømmes regelmæssigt, men dette er heldigvis meget let og kan gøres med et enkelt tryk direkte i skraldeposen. Med til støvsugeren bliver der selvfølgelig leveret diverse mundstykker, så du altid er sikker på at finde et, der passer til situationen du skal bruge den i.

 

Electrolux ZB3211 – Moderne design

Electrolux – det mest populære støvsugermærke i Danmark, har her lavet en model som appellerer bredt. Modellen er en 2-i-1 støvsuger, hvilket betyder at den både kan bruges som den er vist på ovenstående billede, men derudover kan der også klikkes en mindre støvsuger af, som er en rigtig håndstøvsuger.